Dubai titkos helyei - B2Sky

Al Mamzar tengerpati park

A Dubai repülőtértől néhány kilométerre található fehér homokos tengerparti park a legtökéletesebb hely a kisgyermekesek számára. A park egy félszigeti nyúlványon terül el, melyet szerencsére még nem leptek el a turisták, így nem kell megverekednünk a napágyakért és a gyerkőcöknek is nagy terület van pancsolni, homokozni. A parkban található több kávézó és bár, úszómedence, görkori pálya és jól felszerelt mellékhelyiség is. A félszigeten lehetőség van biciklit bérelni, a kijelölt piknikező helyeken pedig még grillezhetünk is.

Kávé múzeum

Dubai plázái nagyon csábítóak, azonban a város hihetetlen kulturális izgalmakat rejt magában, melyeket sokkal jobban megéri felfedezni. Al Fahidi történelmi körzetében például kávé múzeum várja a látogatókat. Itt a koffein imádók a történelmi ismereteken kívül antik darabokra, barista felszerelésekre és különleges kávé receptek tehetnek szert. Mindemellett természetesen a mennyország is megnyílik előttünk, mert nem csak nézelődni, kóstolni is bőven lehet a forró italokat.

Stand-up comedy

Ha egy igazán jó hangulatú estére vágysz, muszáj ellátogatnod a Mall of Emirates közelében lévő Coutyard Playhouse-ba. Itt hetente háromszor rendeznek nagyon színvonalas stand-up comedy előadásokat. A belépés ingyenes, a neten viszont jelezni kell az érkezésünket, mivel az ülőhelyek száma véges. Ezenkívül a színház színjátszó és improvizáló fejlesztő órákat is kezdőtől a haladó szintig.

Nippon Bottle Company - Koktélbár egy könyvespolc mögött

Ha lazítani szeretnénk egy eldugott helyen, akkor bizony egy könyvespolc mögé kell rejtőznünk. Dubai legforgalmasabb központjában egy felhőkarcoló egyik könyvespolca mögött irtó hangulatos bárocska bújik meg. A hely varázsát az odajutáson kívül, halk zene, visszafogott fények, hatalmas kanapék és a falat végig beborító tükrök adják. Ezenfelül kiváló koktélkínálat garantálja a jó kedvet, az igazi különlegességnek pedig a legfelső polcon található japán viszkik számítanak.

BUSINESS UTAZÁS

Úticélod csak egy kattintásra van!

Várj! Nem találtad meg amit kerestél?

Mielőtt elhagynád az oldalunkat, szeretnénk neked egy utoljára felajánlani a lehetőséget:
Kérj rád szabott utazási árajánlatot és mi 1 napon belül elküldjük a legjobb ajánlatainkat!