Rólunk - B2Sky

– Az élménydús utazásod itthon kezdődik. Ott vagyunk a pakolástól a hazaérkezésig –

Honnan tudhatod, hogy amikor elutazol, innen 8000 km-rel odébb is jó lesz?

Megkapni ott, amire itthon vágyunk – ez talán az utazók legnagyobb utazáskihívása. A B2Sky Travel vallja: ha utazol, akkor nem csak egyszer az életben, hanem minden alkalommal meg kell tapasztalnod a rendkívülit, anélkül, hogy a bizonytalanság faktor beleszólna az idilli várakozásba.

Egy utazás jóval több, mint egy tökéletes Instagram-felvétel elkészítése. Különleges történetekkel, élményekkel gazdagíthat. Izgalmas, mégis szemet gyönyörködtető szigeteket, városokat és látnivalókat ismerhetsz meg. De gyakran túl sok az ismeretlen tényező az élménydús utazás egyenletében.

Nincs olyan mennyiségű kutatás, amelyet elvégezhetnél; nincs a világon annyi utazási magazin, amit elolvashatnál, amely megfelelne annak a fajta és mennyiségű tapasztalatnak és kollektív szakértelemnek, amellyel egy utazási iroda rendelkezhet.

A B2Sky Travel ráhangolódik a vágyaidra és szívvel-lélekkel támogat a legjobb megoldások feltérképezésében. Ettől válik számodra egyszerű utazási irodából utaztató partnerré.

– Az élménydús utazásod itthon kezdődik. Ott vagyunk a pakolástól a hazaérkezésig –

Élmény, sztori, utazás – utazz és utaztass velünk

Egzotikus utazások - Üzleti utaztatás – Beutazás

Minden utazásnak célja van. Mi ehhez rendeljük hozzá a segítséget.

Mit kapsz a B2Sky Traveltől? Ígéretet. Rejtett költségek nélküli szolgáltatásainkkal elintézzük, hogy a világot élménydúsan és örömtelien fedezhesd fel. Innen több száz vagy több ezer km-re is pontosan azt a világot fogod megélni, amit itthon lefestettünk neked.

Ez a világ élvezetes, emlékezetes és örömteli lesz. Mi fogja ezt NEKED megadni? Annak kiderítése a mi feladatunk, még az utazásod előtt. Azért, hogy ugyanazt a mosolyt és bizsergetően jó érzést, kicsattanó energiát hordozd magadban az utazásod legvégén, mint itthon az indulás előtt.

Csak az élményektől még intenzívebben.

Pihenés. A világ felfedezése.

Fenntartjuk élménydús és stresszmentes utazásod vérkeringését.

Tapasztalatunkkal és kapcsolatrendszerünkkel által olyan előnyökhöz férünk hozzá, amihez a legtöbb utazónak nincs lehetősége. Élménydús utat tervezünk neked, biztosítva ehhez a védőhálót. Időt és fáradságot, valamint számos esetben pénzt takarítunk meg a számodra. Azt az összeget, amit előnytelen döntések miatt feleslegesen költenél el vagy megtakarítod vagy még extrább élményekre költheted. Megfelelően komplex úti cél ismerettel és nyelvismerettel rendelkezünk ezért leszünk egyszerre minden nap, hol alapos tervezők, hol kiváló kutatók és a részletekre rendkívüli odafigyeléssel rendelkező utaztató partnerek.

Gondoskodunk róla, hogy a pénzeddel egy hosszú utat járhass be az élményekben

Találkozz személyesen az úti cél vágyaiddal.

Mert neked is jogod van utazni! Álmodd meg, mi valóra váltjuk! Egzotikus tájak, izgalmas kultúrák, ínycsiklandó gasztronómiai élmények, rejtélyes szokások, lenyűgöző élmények vagy “csak” időben megérkezni egy konferencia után a házunk feljárójáig.

 

Mindenkinek mást jelent a „kellemes utazás” kifejezése.

A te sztorid: a te élményed– a te utad. Mi megszervezzük.

„Minden lépésnél ott leszünk melletted, még akkor is, ha épp más időzónában tartózkodsz."

A megnyugtató információk – hogy a B2Sky Travel a valóságban is ugyanazt tudja, mint amit neked ígér

20+ ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT – MEGBÍZHATÓSÁG ÉS KISZÁMÍTHATÓSÁG

Kenderes Bálint, a B2Sky Travel alapítója 1998 óta dolgozik utazási irodában, tapasztalatát az összes szegmensben kipróbálta és alaposan tanulmányozta is azt. A hosszú évek tapasztalatának köszönhetően személyesen is dolgozott a Ferihegyi és Európa más repterein is szakmailag még közelebb kerülve az utazási lánchoz. 2017 óta vezeti a B2Sky Travelt, amely hozzávetőlegesen már több 10.000 utazás szervezésén van túl.

TRANSZPARENCIA – REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL!

Mindenkinek joga van utazni, korcsoporttól és pénztárcától függetlenül, épp ezért a B2Sky Travel többféle utazási csomagot dolgozott ki. Lehetőséget biztosítva egyéni utazások szervezésére is. Az egzotikus utazások mellett a legegyszerűbb hátizsákos túrák lehetőségeit is megteremtette, a VIP utaztatásig bezárólag.

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – JÓT JÓKOR VÁLASZTANI

Egy utazás akkor lesz eredményes, ha egyben költséghatékony is. Mi a korrekt ajánlatban hiszünk. Az utazási környezet, a desztinációk folyton változnak – több ezer új szálloda épül, változnak az priorizált útlevél- és vízumelőírások, folyton változik az időjárás, olykor a pandémia okozta korlátozások, utasbiztosítások. Ide naprakész tudás szükséges, hogy tartani tudjuk a mindig „jót és jókor választottunk elvét.”

BIZTONSÁG – BIZONYTALANSÁG NÉLKÜL

„Ülj le a reptér várótermébe és lazíts, miközben mi gondoskodunk mindenről.” Ezt a könnyed érzést nem tudja semmi sem felülmúlni. A biztonságban érzem magam érzését. Biztonságban élheted át azokat a helyeket és élményeket, amelyeket soha nem lehet megismételni. Gyors válaszadással dolgozunk. A biztonság számos módon jelenthet meg az utazásod során, kezdve a szálloda biztonságának garantálásától, a kirándulást lebonyolító társaságtól, a javasolt biztosítás megkötésén át az egészségügyi vészhelyzetekig. Ellenőrzött partnerek, megbízható szállásadók várnak rád.

REFERENCIÁK TÍPUSA SOKOLDALÚ – EGYEDI IGÉNYEK TELJESÍTÉSE

Nincs két egyforma cél, nincs két egyforma utazás. Mindenhol felmerülnek időnként olyan egyedi igények, amire egy tapasztalt utazásszervező tudja a választ. A B2Sky Travel a temérdek mennyiségű információból csak a rád vonatkozó kulcsfontosságú pontokat emelik ki – tehát az érdeklődési körödnek, költségvetésednek és időkeretednek megfelelően csakis a legjobb szálloda/célállomás/túra kerülhet szóba.

FELBECSÜLHETETLEN ÉRTÉKŰ HELYISMERET – “OTTHON VAGYUNK BENNE”

Telepített idegenvezetőkkel dolgozunk. Helyi kollégáink és idegenvezetőink tapasztalatát akkor értékelik az utazók, amikor hirtelen fogalmuk sincs, hogy Dominikán a Samana-felszigeten hol kell felszállni arra a bizonyos lóra, hogy odataláljanak a vízeséshez. Jó eséllyel ki sem találnak a területről. Marokkó délnyugati részén található Marrakesh bizonyos városrészeibe pedig sosem invitálnának hölgyeket nyugodt szívvel. A hellyel kapcsolatos speciális tudásunk, tapasztalatunk alapján tanácsoljuk az utazásoddal összefüggő döntések meghozatalát.

KOMPLEXITÁS – EGYEDISÉGGEL

Tapasztalatunk, komplex szervezési tudásunk, helyismereteink segíthetnek akár egy elveszett poggyász esetén, akár olyan egyedi élmények „elintézésében”, amelyekre a legtöbb ember talán eleinte nem is gondolt volna. Szenvedélyünk az utazás és a felfedezés öröme, éppen ezért felemelő érzés minden egyes út megszervezése.

Amikre büszkék vagyunk

„Életre szóló élmény lesz."

0 +
légitársasággal közvetlen kapcsolat, magán és külön bérelt repülőgépes utak szervezése
0
ország – bármely komfortfokozatban 25 millió szobakínálat
0 + év
tapasztalat az utazás elképesztően összetett és izgalmas világában

Kenderes Bálint vagyok, a B2SKy Travel ügyvezető igazgatója

Tudom, milyen érzés, amikor a rohanó világban nincsen időnk megszervezni a nyaralásainkat vagy a nászutunkat, de még csak a ültei utazásunk részteleivel sem tudunk foglalkozni. A B2Sky Travel létrehozásakor végig egyetlen cél lebegett a szemünk előtt:

Az utazás okának megfelelő, professzionális utazásszervezést kínálni és még több élményt nyújtani. Hozzásegíteni az utazókat a találkozások fesztelen létrejöttéhez, segíteni a világ sokszínűségének felfedezését és megismerését. Több utazást több élményt kínálni, hogy a legjobb megélhesd a legjobb sztorikat.

Több mint 20 éve dolgozom az utazás elképesztően összetett és izgalmas világában. Maga is rengeteget utaztam és utazom üzleti céllal és ha csak tehetem persze szívesen megyünk a családommal nyaralni is. Ezért részletesen ismerjük nem csak azt tudjuk felkínálni mikor és hova utazzanak, hanem azt is, hogy hogyan érdemes az utazásokat megszervezni.

A B2Sky Travel segítségével most neked segítek és hozzájárulunk ahhoz, hogy egy elképzelt és régen vágyott élmény valóra válhasson.

Felejthetetlen napok

3 lépésben

Élmény

Életünk során mind olyan meghatározó élményekre, pillanatokra vágyunk, amelyek feledtetik a mindennapok egyhangúságát, monoton ritmusát. Az élmény attól maradandó, hogy olyan plusszal tölt fel, amely egyébként nagyon nehezen elérhető a mindennapok monotóniájában. Az élmények során érezzük az életet magát, a pillanatot, amikre szívesen gondolunk vissza később.

Sztori

Ezekből az élményekből szőtt történeteket aztán átvisszük a mindennapjainkba, átadjuk a többi ember számára, s így élményeink különleges sztorikká alakulnak, egyediségük miatt részünkké válnak. Vidám, különleges, bosszantó? Emlék, amikor megszületett az ötlet, az érzés, amikor már megvalósulni látszott, a várakozás izgalma az indulás közeledtével mind-mind egyedi történet–add tovább, ami benned van! A sztori általad lesz élő!

Utazás

A világ felfedezésével valóra váltjuk legmélyebb álmainkat. Legyen az akár kis utazás, vagy hosszabb túra, az utazás során közelebb jutsz önmagadhoz. Keresve az az élet ízét, ilyen alkalmak során találjuk meg. Kiszabadítva a mókuskerékből, a megszokottból, utazásaink különleges történetekkel, színekkel, élményekkel gazdagítanak minket.

Egzotikus helyszínek specialistái vagyunk – szürke mindennapokból színes élményekbe

Kaland. Adrenalin. Vagy épp egy meditációval felérő nyugalom.

Most egy percre képzeld el, ahogy hanyatt dőlve elterülsz a meleg és lágy homokban, a pálmák árnyékot vetnek az arcodra. Behunyod a szemed, de amint kinyitod, a lábadat máris a tenger lágy hullámai simogatják. Hallod, ahogy a víz a tengerpartot mossa, ahogy a hullámok egyre erősebben érkeznek meg feléd közelebb és közelebb. Pezsegni kezdesz a látványos kulturális látnivalóktól, de egy egzotikus nyaralás nem lehet teljes búvárkodás, szörfözés vagy sznorkelezés nélkül sem!

Ilyen a szabadság érzése! Pihenj velünk a gyönyörű strandokon, próbálj ki helyi ételeket vagy fedezd fel a varázslatos helyszíneket, amelyek olykor felérnek egy festmény látványával: a Seychelle-szigetek fehér homokos tengerpartja, a Maldív-szigetek páratlan tengeri élővilága és kristálytiszta vizei vagy Bali legfestőibb helyszínei. Nálunk „egzotikus utazási étlapok” teljes kínálatát találod meg. Mind páratlan úti cél, egy jellemzőben mégis közösek: feltöltődést, egyedülálló élményt, extra nyugalmat, varázslatos kalandokat ígérnek.

Miért a B2Sky Travel a legjobb választás?

1) Helyi ismereteink és kollégáink, idegenvezetőink a naprakész hely- és szokásismerettel rendelkeznek. A „helyiek tudása”, a célországok ismerete biztosítja számodra, hogy egy ismeretlen helyszínből az ”otthon légköre” legyen.

2) Közvetlen hozzáférésünk van 135 ország szálláskínálatához és 70+ légitársaság legfrissebb ajánlataihoz.

3) Teljes körű utazásszervezés: legyen akár magánút, üzleti utaztatás, egyéb kiegészítő szolgáltatásainkkal tesszük pozitív élménnyé az utad.

4) Cégünk 2015 óta működik, hivatalos engedéllyel rendelkezünk. Magán- és üzleti utazások mellett utazásközvetítéssel is foglalkozunk, az általunk auditált partnerek kínálatával.

5) B2Sky Business – megoldást nyújtunk üzleti utazásokra: elfoglalt üzletembereknek, akiknek a határidőnaplójuk mindig tele van. Segítünk szervezetté tenni az utazást, hogy mindennapok zsúfolt teendő-listájában hely maradjon a fontos ügyek intézéséhez is.

6) Különleges Élményközpontú utazást, egzotikus helyszíneket kínálunk, minden utazásnak megvan az aktuális célja és mi ebben segítünk.

7) Időt töltünk azzal – ha szükséges közel 40 kérdést teszünk fel –, hogy megismerkedjünk veled és azzal, hogy mit keresel egy utazásban. Majd összeállítjuk a számodra személyre szabott teljes utazást.

8) Személyre szabott lehetőségeket kínálunk számodra. Nem a legjobb szállodát, hanem a számodra és a költségvetésed számára legjobb szállodát keressük és ajánljuk.

9) Extra „smile” szolgáltatásokkal rendelkezünk: Budapest Welcome VIP szolgáltatással, előfoglalási kedvezményekkel, Business – üzleti megoldásokkal, ajándékutalványunkkal tesszük kényelmesebbé, gyorsabbá, komfortosabbá az utasok utazási perceit.

Extra smile szolgáltatásaink

Budapest Welcome – VIP szolgáltatás

Prémium szolgáltatás a teljes kényelemért: gyors áthaladás biztosítása az ellenőrzésen, hostess-kíséret egy ismeretlen terepen, VIP transzfer a terminál és a repülőgép között, vagy épp a VIP Lounge szolgáltatás. A repülőút egyes fázisai okozhatnak nem várt nehézségeket, fennakadásokat, de szolgáltatásunkkal mindez kiküszöbölhető. Ebben 4 csomag közül is választhatsz, ha a gyorsítósávot választanád az ellenőrzés során, esetleg szükséged van hostess-kíséretre, ha igénybe vennéd VIP transzfer szolgáltatásunkat vagy megismernéd a VIP Lounge szolgáltatásait.

B2Sky Travel - Utazási ajándékutalványok

Ajándékozz utazást, a választást bízd az ajándékozottra. Értékálló ajándékötlettel támogatjuk az ajándékozó személyeket, hiszen élményeink mindig velünk maradnak. Adj minőségi időt ajándékba. Az utalvány beváltható a B2sky Travel saját szervezésű utazásaira, a partnerirodái által szervezett utakra, a menetrendszerinti és diszkont légitársaságok repülőjegyeire. Az utalvány felhasználhatósága: a vásárlástól számított egy év.

B2Sky Business – megoldás üzleti utazásokra

Céges, szakmai utakhoz a legjobb árat, a legjobb helyet biztosítja a kért minőségben, mindezt készre csomagolva, ügyfélközpontú kiszolgálással, személyes kapcsolattartás kijelölt állandó kapcsolattartóval, rugalmas, gyors, ügyintézéssel, munkaidőn túli ügyeleti rendelkezésre állással a váratlan helyzetek megoldására is gondolva. Racionalizáljuk az utazási folyamatokat, felhívjuk a figyelmet a megtakarítási lehetőségekre. Speciális kedvezményeket garantáló megoldásokat dolgozunk ki az utazási beszállítókkal, legyen az légitársaság, szálloda, bérautó vagy biztosítási szolgáltató.

Előfoglalás – B2Sky Travellel

Pénzárcabarátabb utazások, személyre szabott ajánlatok, egyedi úti célok, részletfizetési lehetőség. Néhány előny az előfoglalási lehetőségeink mellett. Az előfoglalások időszakában számos személyre szabott ajánlatot találhatsz oldalunkon, ahol olyan utazási ajánlatokhoz is hozzájuthatsz, amelyeket más esetben még csak számításba se vennél. Az előfoglalás elegendő időt ad ahhoz is, hogy mindennek részletesen utánajárhass és megtervezhess.

INGYENES tanácsokkal segítünk, ha álmaid utazása már a küszöbön

Az élménydús utazásod itthon kezdődik. Ez alól a bőröndöd sem maradhat kivétel. Utazásos élménydús, álomszerű érzéssel tölthet el, ha minden folyamat olajozottan megy, ha semmi nem marad otthon. Ehhez segít hozzá egy fantasztikus B2Sky Travel ajándék, amely extra hasznos checklistaként garantáltan hozzásegít a pakolás egyszerűségéhez. A B2Sky Travel már itthon támogat a felejthetetlen utazásod során, életmentő checklistánk is segít ebben neked. Töltsd le most ingyenesen és bátran lélegezz fel a pakolás során!

Kényelmetlen igazság – kényelmes utazás: egy utazási iroda mindig többet tud az úti célodról, mint te

Vedd elő az útleveled, álmodj egy nagyot, tervezz velünk utat a Maldív-szigetektől Baliig, Kubától a Seychelle-szigetekig, Dubaitól Egyiptomig. Mert minden hely, ahová betesszük a lábunkat, valami újat hoz a személyiségünkbe. Ehhez mi most lényegében egy nagy zöld gombot kínálunk neked, amire csak rá kell kattintanod. És megkapod az élménycsomagot. Az utazás lehetővé teszi, hogy kicsekkolj a szürke és kopott monoton mindennapokból, segít távolságot generálni a munkától. Készen állsz rá? Ne feledd: a sztori általad lesz élő! Csekkolj ki a mindennapokból, hogy végre becsekkolhass az élményekbe!
BUSINESS UTAZÁS

Úticélod csak egy kattintásra van!

Várj! Nem találtad meg amit kerestél?

Mielőtt elhagynád az oldalunkat, szeretnénk neked egy utoljára felajánlani a lehetőséget:
Kérj rád szabott utazási árajánlatot és mi 1 napon belül elküldjük a legjobb ajánlatainkat!