Megbízható utazási iroda - B2Sky Travel
B2Sky Travel

Megbízható utazási iroda

Mehetnéke van, de vissza is jönne?
Esetleg a pénzéért valóban az ígért színvonalat szeretné?
Akkor Ön megbízható utazási irodát keres!

 
megbízható utazási iroda

Nincs könnyű dolga a magyar embernek, ha megbízható utazási irodát keres, annyi visszaélésről hallottunk már. A bizalmat pedig csak egyszer lehet eljátszani minden kapcsolatban. Akire pedig időnk legértékesebb részét, a pihenésünket bízzuk, arra kétségek nélkül szeretnénk számítani.

Mi kell ahhoz, hogy megbízzunk egy utazási irodában?

Mivel az utazás elsősorban érzelmi döntés és már a gondolatától is tele vagyunk vágyakozással, olyan partnert keresünk terveink kivitelezéséhez, aki osztja lelkesedésünket. A szívünket győzi meg az az utazási iroda, amelyik képes ráhangolódni vágyainkra és szívvel-lélekkel támogat a legjobb megoldások feltérképezésében. Tehát megbízható utazási iroda az, ahol a szervezők szeretik a szakmájukat és bennünket, ügyfeleket. Ettől válik számunkra egyszerű utazási irodából utaztató partnerré.

Bár nem szoktunk kutakodni ilyen téren, mégsem árt meggyőződni róla, hogy stabil pénzügyi és biztosítási háttérrel rendelkezik a cég, amellyel utazunk. Megbízhatóságának fokmérői például az egyébként nyilvánosan megtekinthető mérleg-adatok vagy a tevékenységi statisztikák. Ennél egyszerűbben is le lehet mérni, mennyire kiegyensúlyozott a működése: elég utánakérdezni az ott dolgozók körében, mióta vannak a cégnél és szeretnek-e ott dolgozni. Persze, a fórumok is sokat elárulnak.

Egy megbízható utazási iroda az aktuális ajánlatok mellett mindig kínál egyedi, személyre szabott konstrukciókat is. Már az első telefonáláskor kiderül, hogy mennyire rugalmasak, mennyire vagyunk fontosak számukra. A saját pihenésünk rólunk szól, nem szeretnénk a végletekig alkalmazkodni, ezért természetesen olyan irodát keresünk, amely nemcsak a saját kész ajánlatait szeretné értékesíteni, hanem elsősorban bennünket szeretne ügyfelének tudni.

Ha már kiadjuk a kezünkből a szervezést, annak összes nyűgétől szeretnénk megszabadulni. Vagyis számítunk az utaztató partner folyamatos gondoskodására. Mint a mesében a láthatatlan tündér, a szervező is végigkíséri utunkat és bármilyen kérdésünk, problémánk van, azonnal elérhető számunkra. A megbízható utazási irodák sikere többek között a személyes kapcsolatok kiemelkedő színvonalában rejlik, ezért még az árérzékenységünket is szívesen feláldozzuk, hiszen végül is évente csak egyszer nyaralunk.

Világos tehát, hogy a megbízható utazási irodák másik jellemzője a stabil törzsutas partnerkör. Szívesen választjuk újra a bevált, kipróbált színvonalas szolgáltatást, ami a legtöbb helyen törzsvásárlói kedvezménnyel is jár. Egy igényes utaztató cég tudja, hogy a piac lefölözése csak átmeneti sikert hoz, kiszámítható növekedés csakis stabil vendégkörrel lehetséges.

Ami Önnek kérdés, az számunkra feladat. Mi, a B2SKY Travel-nél imádunk utazni és utaztatni, ismerős és új arcokat látni és a végén megosztani az utazás élményét.

Ha megbízik bennünk, lesz miről mesélnie!

B2SKY Travel
élmény • sztori • utazás

 
BUSINESS UTAZÁS

Úticélod csak egy kattintásra van!

Várj! Nem találtad meg amit kerestél?

Mielőtt elhagynád az oldalunkat, szeretnénk neked egy utoljára felajánlani a lehetőséget:
Kérj rád szabott utazási árajánlatot és mi 1 napon belül elküldjük a legjobb ajánlatainkat!