Veneto: Padova, Treviso és Verona - B2Sky

Veneto: Padova, Treviso és Verona

Olaszország szépségei és kapcsolatépítés


Olaszország Veneto – Üzleti kapcsolatépítés magas fokon – Látogatás különleges vállalkozásokhoz

Fejlődés – közös élmények – kapcsolódás határok nélkül

Az üzleti életben, néha csak egy lehetőségre vársz csak … most itt a lehetőség, hogy közvetlen kapcsolatba lépj Olaszországgal! Valódi kapcsolatokhoz juthatsz Olaszországba, olasz üzletfelekehez, és olasz piachoz, most itt a lehetőség!

Tudtad, hogy Olaszországban 60 millió ember él?

Tudtad, hogy Olaszországban több, mint 400 BNI csoport van?

Te mire lennél képes ott néhány jó kapcsolattal?

Mi kinyitjuk neked Olaszország ajtaját egy utazással, gyere be, gyere velünk!
Itália különböző tartományainak BNI csoportjaival együttműködésben olasz cégek és üzletemberek várnak minket.A szereplők…

Kiss-Tóth Krisztina (Sensea Kft., BNI202) az olasz életérzés „nagymestere” több mint 20 éve üzletel Olaszországban és jelenleg is legfőbb tevékenysége, hogy hazai és olaszországi projekteket hoz kapcsolatba, olasz és magyar vállalkozásokat köt össze. Nem csak azért tud elképesztő sikeres lenni, mert kiválóan beszél olaszul, hanem azért is mert pontosan tudja hogyan indítson el egy magyar céget Olaszországban, és kiválóan tudja, tapasztalta mit szeretnének az olasz vállalkozások itthon.

Az olasz kapcsolatok első titkát máris megtudhatod:

Az első lépés a személyes jelenlét. Egy olasz üzletemberrel nem lehet arc nélkül, személyes kézfogás nélkül megismerkedni, az olaszoknak mindennél fontosabb a személyes bizalom kialakítása. Látniuk kell Téged, és érzésekkel kell rendelkezniük rólad.

Kenderes Bálint (B2Sky Travel, BNI303) ’98 óta dolgozik az utaztatásban és annak szinte minden szegmensében jelen van. Emberközpontú vállalkozó, akinek fontos, hogy elérje az utazás a célját. Legyen az, magán vagy üzleti út vagy amolyan a kettő keveréke. Repülős incentive utak, céges utaztatás, csapatépítők (a BNI303-nak 4 éve szervezi a programjait) szegélyzik tevékenységét 2017 óta vezeti a B2Sky Travelt amit 2018-ban a legjobb céges utaztatónak választottak. A pandémia nem döntötte le a lábáról sem őt sem a cégét.

Az együttműködés…

A találkozón – amit Dessislava Dimitrova, hozott össze és ezúton is hála és köszönet neki - Kriszta részletesen beszélt arról a vágyáról, hogy magyar és olasz cégeket mutasson be egymásnak hisz a networking erejével „bárhová” eljuthatnak mind a magyar mind az olasz vállalkozások. „Szervezzünk olyan túrákat, ahol megismerhetik egymást az üzletemberek és üzletasszonyok, és akár életreszóló kapcsolatokat tudnak kialakítani egyéni vagy üzleti vonalon. Mindezt a csodálatos Itália adta lehetőségek felfedezésével, és élvezetével.

Bálint egyből látta benne a fantáziát és azt hogyan válik egy ilyen út jóval többé, mint egy egyszerű kirándulás, ahol az amúgy egyedülálló olasz tájat és kultúrát mutatjuk meg az érdeklődőknek.

Miről szól ez az utazás?

Két szóban: Kapcsolatépítés és Olaszország!

Magyar üzletemberek és társaságuk Veneto tartományba utaznak azért, hogy kivételes tájat, kultúrát, gasztronómiát érezzenek és élvezzenek, és hogy előkészítetten kapcsolatot építsenek olaszországi üzletemberekkel, akik tudják mit jelent megbízható cégek között kapcsolatot teremteni, azaz mi is a networking.

Mi tudjuk hogyan kell jól megszervezni egy utazást, hogy Te csak arra figyelhess, amiért elindultál: networking és az igazi olasz életérzés! Biztosan tudjuk hogyan lehet megismerkedni, együttműködni az olasz piac képviselőivel. Ezzel az úttal egy olyan extra értéket kapsz, amivel gyorsan, hatékonyan és ’most’ építhetsz olasz kapcsolatokat, amelyek talán meghatározhatják egész 2022-es évedet!

Te hogyan szeretnél a neked megfelelő olasz üzletemberekkel kapcsolatba lépni egy 60 milliós piacon? Mi tudunk, egy könnyű és elég gyors lehetőséget mert több mint 400 networking csoport várja, hogy kapcsolatba lépj velük! Szó szerint kézen fogunk és elviszünk hozzájuk!

Egy biztos: a jó lehetőségre azonnal reagáló cégek lesznek a legsikeresebbek!Csak most jelentkezhetsz arra a személyes utazásra, amin

 • megmutatjuk az olaszországi Padova, Treviso és Verona lenyűgöző szépségeit
 • részt vehetsz igazi olasz borkorkostolón,
 • megismerheted az olasz ételkülönlegességeket,
 • 4 olasz cég életébe is bekukkanthatsz testközelből,
 • és részt vehetsz egy olyan networking esten, ahol azért vesznek részt az olasz üzletemberek is, hogy hazai kapcsolatépítőkkel találkozzanak, hogy sikeres üzleteket hozzanak tető alá.

Mit kapsz, amikor jelentkezel?

 • utazást, szállást és étkezéseket,
 • feledhetetlen olasz élményeket, melyek jobban feltöltenek mint egy igazi cappuccino,
 • és valódi networking lehetőséget igazi olasz üzletemberekkel, hogy elkezdhess egy új üzleti világot építeni Olaszországban.

Veneto: Padova, Treviso és Verona – Olaszország szépségei és kapcsolatépítés

Időpont: 2021. november 17-20

Utazás: 4 nap / 3 éjszaka

Szállás: Padova, 3* hotel

Szobák, választható, egyágyas két külön ágyás és francia ágyas szobák

Ellátás: program szerint

Utazás: autóbusszal Budapestről, Padovába

1 nap 2021. november 17.

06:00 indulás Budapestről Padova irányába. Útközben többszöri megállás, ebéd önköltségen, várható érkezés Padova szállásra kb. 18:00 óra körül.

2. nap 2021. november 18.

Reggeli után transzfer Treviso városába, ahol meglátogatjuk a Green Puros céget akik pellet fűtésű kandallókat és kályhákat gyártanak.

Utána elmegyünk egy gyalogos városnézésre és megismerkedünk Treviso városával annak rejtett és sokak által fel nem fedezett kincseivel. Ebéd városnézés közben egyénileg történik.

Feltöltődve az olasz kisváros sokszínűségével és egy kis olasz életérzéssel, busszal elmegyünk a Bossberg bútorgyártó céghez, ahol feltesszük azt a kérdést is hogy mitől lesz „olasz design” egy olasz design bútor.

Utazás vissza a szállodába majd pihenő és felkészülés következik az esti networking eseményre.

Networking: Az olaszországi Veneto tartomány BNI csoportjainak vezetői és legkiválóbb vállalkozóival találkozunk egy kicsit sem hagyományos networking eseményen. Itt minden résztvevő bemutathatja saját magát és vállalkozását, valamint megismerkedhet az olaszországi vállalkozókkal. További személyes kapcsolat építésre is lehetőség nyílik az est és a vacsora folyamán.

Vacsora és szállás a hotelben.

3. nap 2021. november 19.

Reggeli után transzfer Veronába, ahol az Italian Food Trading cég lát minket vendégül, és mutatja meg azokat a kiváló kulináris különlegességeket, amelyről Olaszország oly méltán híres. Egy kóstoló keretében elmélyedhetünk az olasz gasztro-kultúra hagyományaiban, újdonságaiban és kiváló minőségű világában.

Ezután megtekintjük Verona városát, hogy magunkkal vihessük legjelentősebb titkait, utcái és története egyedülálló hangulatát.

A délutánt hogyan is fokozhatnánk tovább, mint egy igazi hamisítatlan olasz borkostólóval. A Vini Loreggian pincészet kiváló borai várnak ránk. Fenséges olasz lankákon láthatjuk a szőlőket, ismerhetjük meg a bortermelés helyi varázslatát, és persze a kóstoló után vásárlásra is lesz bőven lehetőség, hogy magunkkal vihessük ezt a különlegeséget.

Borral és jó érzésekkel tele már csak az vár ránk, hogy visszainduljunk a hotelbe. Vacsora és szállás a padovai hotelben.

4. nap: 2021. november 20.

Reggeli után a csoport igénye szerint rövid vásárlási lehetőség majd elindulás haza Budapestre. Útközben többszöri megállás, ebéd önköltségen majd az esti órákban megérkezés a kiinduló pontra.

A program akkor tud elindulni, ha minimum 18 fő jelentkezése és befizetése megtörténik legkésőbb november 6.-ig

Részvételi díj: 239.900 Ft /fő

Egyágyas felár 35.900 Ft/fő

Az ár tartalmazza:

Busz út a teljes utazás során Budapesttől-Budapestig, 3 éjszaka szállás, 3 vacsora a hotelben, Treviso és Verona városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel, 4 céglátogatás, és részvétel 1 networking esten – igény szerint tolmáccsal, a magyarnyelvű idegenvezetést, megfelelő információk biztosítása alapján az előzetes online regisztrációt.

Az ár nem tartalmazza:

Egyéb fel nem sorolt szolgáltatások, baleset, betegség poggyász biztosítás, útlemondási biztosítás díját.


https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1GAdoMP1No7pQxi-gmDrDXlgYaTPRzaSg&usp=sharing

Részvétel egészségügyi feltétele:

Olaszországi beutazás és rendezvényeken való részvétel feltétele, hogy a résztvevő un. „Certificazione verde COVID-19” igazolással rendelkezzen, amihez meg kell felelni az alábbiak közül egynek:

 • Európai Oltási igazolvány, az oltás Európai Gyógyszerügynökség (EMA) vagy az olasz hatóság által elismert oltóanyaggal (Comirnaty-Pfizer, Moderna-Spikevax, Vaxzevria-AstraZeneca, Janssen-Johnson&Johnson) történt és a teljes oltási ciklus lezárultát követően (valamennyi előírt dózis beadásra került) 14 nap már eltelt, vagy
 • Gyógyultsági igazolvány, birtokosa gyógyult és a fertőzést igazoló első teszttől 180 nap még nem telt el; vagy
 • 48 óránál nem régebbi PCR teszt eredményén alapuló tesztigazolvány (papír alapú vagy digitális).


Olaszországi beutazási szabályok:

BEUTAZÁS FELTÉTELEI

Felhívjuk a figyelmet, hogy a hatályos olasz egészségügyi miniszteri rendelet 2021. december 15-ig speciális beutazási szabályokat állapít meg.

A Magyarországról érkező utasok („C” kategória) uniós digitális Covid-igazolvány (Certificazione verde COVID-19), vagy azzal egyenértékű igazolás birtokában karanténkötelezettség nélkül léphetnek be, ha az igazolás:

- Oltási igazolvány, az oltás Európai Gyógyszerügynökség (EMA) vagy az olasz hatóság által elismert oltóanyaggal (Comirnaty-Pfizer, Moderna-Spikevax, Vaxzevria-AstraZeneca, Janssen-Johnson&Johnson) történt és a teljes oltási ciklus lezárultát követően (valamennyi előírt dózis beadásra került) 14 nap már eltelt

- Gyógyultsági igazolvány, birtokosa gyógyult és a fertőzést igazoló első teszttől 180 nap még nem telt el;

- 48 óránál nem régebbi negatív antigén (AG) vagy PCR teszt eredményén alapuló tesztigazolvány (papír alapú vagy digitális).

6 éven aluliak mentesülnek az AG/PCR teszt elvégzésének kötelezettsége alól.

6 éves kor felett valamennyi beutazóra egységesen, a korábbi felsorolásnak megfelelő szabályok vonatkoznak.

Továbbá minden Olaszországba belépőnek az országba belépés előtt regisztrálnia kell a következő weboldalon: https://app.euplf.eu/

A regisztrációt követően egy pdf érkezik a regisztrált email címre, amit kinyomtatva kell az utasnak magával vinnie, a lementett QR kóddal együtt.

COVID-19 SZABÁLYOK

Továbbra is kötelező a maszk használata közterületen is. További intézkedések tartományonként, vagy akár városonként is eltérőek lehetnek.

BEUTAZÁSI SZABÁLYOK

Úti okmányok / kötelező érvényesség:

személyi igazolvány vagy útlevél / utazás utolsó napjáig

Vízum: turista célú beutazás esetén (max. 90 nap) nem szükséges

MAGYARORSZÁGRA TÖRTÉNŐ VISSZATÉRÉS

A hazatérő utasok abban az esetben mentesülhetnek a karantén alól, amennyiben Magyarországon legalább 48 órás időkülönbséggel, két alkalommal elvégzett, az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, molekuláris biológiai vizsgálat – SARS-CoV-2 teszt – eredményét tartalmazó okirattal igazolják, hogy SARS-CoV-2 koronavírus a szervezetükben a vizsgálat időpontjában nem volt kimutatható. A két teszt közül ugyanakkor az első kiváltható valamely schengeni térségbe tartozó országban, az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában elvégzett teszttel is. Egyéb esetben 10 nap kötelező, hatósági házi karantén vár a beutazóra.

UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: 2021.10.25.

Jelentkezés a szabad helyek függvényében:

További kérdésed van, keress minket:

Kenderes BálintKiss-Tóth Krisztina
balint.kenderes@b2sky.huktk@sensea.hu
Tel: 0670 775 8833Tel: 0620 922 8640

Az utazás szervezője a B2Sky Utazási iroda Kft. (BFKH engedély szám: U-001881) az olasz kapcsolatokat a Consensa Kft. építette ki nektek.BUSINESS UTAZÁS

Úticélod csak egy kattintásra van!

Várj! Nem találtad meg amit kerestél?

Mielőtt elhagynád az oldalunkat, szeretnénk neked egy utoljára felajánlani a lehetőséget:
Kérj rád szabott utazási árajánlatot és mi 1 napon belül elküldjük a legjobb ajánlatainkat!