Repülés kisállattal, házi kedvenceinkkel – nem lehetetlen - B2Sky
repules-kisalattal-b2sky-kutya-gyerek
 

Repülőút előtt áll és nem tudja, nem akarja jó szívvel senkire rábízni kedvencét?

A B2Sky Travel segít abban, hogy ez ne legyen akadály. Legyen szó üzleti útról, vagy nyaralásról, nem kell nélkülözniük egymást erre az időre sem. Kedvencünk is igazi családtag miért is hagynánk ki őt az utazásból? Akinek van valamilyen házi kedvence, biztosan tudja, hogy állatot és gazdáját egyaránt megviseli, ha több napot kell egymás nélkül eltölteniük.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk átlátni az első ránézésre bonyolult rendszert, amely a kisállatok repülőn való utaztatását szabályozza! A B2Sky Travel segítséget nyújt:

 • repülőjegy foglalásban és ügyintézésben házi kedvencekkel
 • a kisállat számára is optimális útvonal, repülési és átszállási idő, ár-érték arány kialakításában
 • utazási tanácsok nyújtásában
 • biztosítás kötés

Néhány fontos információ a szállításról, vagyis GYIK:

 • Melyik légitársaság vállalja kisállatok szállítását? A kisállatok szállításának feltételei légitársaságonként és úticélonként/országonként eltérőek. ( Néhány légitársaság nem vállalja kisállatok szállítását, kivéve, ha látás- és halláskárosultakat segítő, illetve katasztrófamentő kutyák szállításáról van szó.)
 • Milyen állat szállítható repülőn? A sok féle állat szállítható repülőn, de a fedélzeten többnyire csak kutya és macska szállítását vállalják a társaságok. Ugyanakkor előfordul más kistestű állat is repülőfedélzeteken.
 • Hol utazhat kedvencem? Állatok szállítása kétféle módon történhet, vagy a fedélzeten (PETC), szigorúbb előírások betartásával, vagy a poggyásztérben (AVIH), amennyiben az alkalmas élő állatok szállítására.
 • Hány állat utazhat egyszerre egy repülőn? Egy adott gép fedélzetén egyszerre korlátozott számú állat utazhat, pontos számot az állatok és az útvonal ismeretében tudunk mondani.
 • Hány állatot vihetek én magammal? Egy utas általában két állatot vihet magával, de van olyan légitársaság, amely 1 állatra korlátozza ezt.
 • Szükség van Állatútlevélre? Kisállatok úti okmánya (Pet passport): Amennyiben egy kisállat elhagyja Magyarország területét, az egységes Európai Uniós Állatútlevél kiváltása minden esetben szükséges. (Feltételei a beültetett mikrochip és hatályos veszettség elleni védőoltás). (További információ a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján: https://maok.hu/allatutlevel_-_utazasok)
 • Mennyibe kerül? A kisállatok szállításáról szóló díjszabásról aktuális információt minden esetben az adott útvonalra és légitársaságra vetítve tudunk nyújtani.

Részletes információk:

 • PETC – avagy állatszállítás a fedélzeten: Az utastérben kizárólag kistestű állatokat lehet szállítani: a ketrec és az állat súlya együtt maximum 8 kiló lehet, az utasok testi épségét veszélyeztető, illetve vemhes állat nem szállítható a fedélzeten. A fedélzeti szállítás esetén a ketrec maximális paraméterei: 42 x 32 x 29 cm, fontos, hogy az állat ketrece elférjen az ülés alatt.
 • AVIH – avagy állatszállítás a csomagtérben: Amennyiben az állat nem felel meg az utastérben való szállítás követelményeinek, de a légitársaság élőállat fuvarozási szabályainak eleget tesz, úgy a gép poggyászterében utazhat. A poggyásztérben utaztatott állat súlya légitársaságonként eltérhet. Poggyásztéri szállítás esetén a ketrec stabil és kemény falú legyen, melyen jól láthatóan szerepeljen a tulajdonos címe és elérhetősége, és ’élő állat’ feliratú (Live animal) matricát kell ragasztani rá.
 • Kisállatszállítás díjszabása: Az állatok szállításának díja a választott légitársaság szabályzata alapján lehet kilónként vagy plusz csomag díjaként meghatározott összeg is, de meghatározza az is, hogy melyik országba utazik az állat, illetve történik-e átszállás útközben. Aktuális információt minden esetbe az adott útvonalra és légitársaságra tudunk nyújtani.

Utasbiztosítás kedvenceinkre is!

Utazzon Aegon kisállat-biztosítással!

Az Aegon Biztosítónál elérhető kisállat-biztosítás segít a felmerülő költségek enyhítésében.

Mire jó a kisállat-biztosítás?

A kisállat-biztosítás célja, egy hirtelen adódó baleset vagy betegség esetén az állatorvosi kezelési költségek térítése.

A szerződést a 6 hónapnál idősebb, de 7 évesnél fiatalabb egészséges kutyára vagy macskára lehet megkötni a biztosítási feltételek szerint.

Pets online:

Telefonszám: +36 1 279 6896

E-mail: sales@b2sky.hu

 
repules-kisalattal-b2sky-kutya-borond
 
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés Kisállat szállításra
Kérem, adja meg a szállítandó állat adatait!
Fajpick one!
Köszönjük, hogy irodánkhoz fordult, hamarosan küldjük ajánlatunkat!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
 
BUSINESS UTAZÁS

Úticélod csak egy kattintásra van!

Várj! Nem találtad meg amit kerestél?

Mielőtt elhagynád az oldalunkat, szeretnénk neked egy utoljára felajánlani a lehetőséget:
Kérj rád szabott utazási árajánlatot és mi 1 napon belül elküldjük a legjobb ajánlatainkat!