EVA Air – Taiwan prémium légitársasága

 

Az EVA Air Taiwan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben.
A légitársaság 62 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Taipeiben van, fő repülőtere a taiwani Taouyuan repülőtér, mely Taiwan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVAAIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.
A légitársaság 79 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus Boeing 787, Boeing 777 és az Airbus 330.
2022 végéig összesen 24 darab Drealiner repülőgépet állít forgalomba az Eva Air.

EVA Air

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA Air magyar utazók számára legfontosabb útvonala Bécs – Bangkok – Taipei járat. A járatok hetente négyszer -közlekednek-kedd, szerda, péntek és szombat, és minkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban, így sok magyar utazó használja a légitársaságot, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, mely hosszú ideje az ázsiai utazások legkedveltebb célpontja.

Az EVA Air 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőséget kínálnak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang , Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Saigon.
Az EVA AIR hetente három alkalommal -hétfőn, csütörtökön és szombaton közvetlen-non stop járatot is üzemeltet Bécsből Taipei-be.

EVA Air

A Tajvan-i központú 5 csillagos Eva Air légitársaság 2019. május 9-től a Taipei Bécs Taipei útvonalon eddig használt Boeing 777-300 típusú repülőgépeket, a korszerűbb Boeing 787-9-es típusú Dreamliner repülőgépekre cseréli.
A légitársaság számára a Dreamliner igen fontos mérföldkő, mely a flottamodernizáció és a megújulási program része.

EVA Air

BEMUTATKOZIK AZ EVA AIR DREAMLINER

Az Eva Air célja, hogy az utazás örömteli és pihentető élmény legyen az utasok számára.
A Dreamliner könnyebb szerkezete, az új generációs hajtóművek, szárnyprofilja és korszerű repülésirányító rendszereinek köszönhetően 20%-kal alacsonyabb üzemanyag fogyasztású, mint hasonló méretű piaci vetélytársai.

Az Eva Air Boeing 787-9-eseinek fedélzete kétosztályos elrendezést követ, mely 304 utas befogadására alkalmas. A fedélzeten 26 Royal Laurel- business és 278 turista hely áll az utasok rendelkezésére.

EVA Air

A luxusautóktól a csúcsminőségű repülőgép kabinig

A B787-9-as Royal Laurel osztályán a BMW mérnökei által tervezett ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetőek és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét.

A személyes tárgyak elhelyezéséhez biztosított rekeszeken túlmenően, 18 inch HD érintőképernyő áll rendelkezésre. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

Zajszűrős fejhallgató, USB és egyéb elektromos töltő-csatlakozók is elérhetők.

EVA Air

Kényelmesebb belső tér

A turista osztályon a -jólismert német autós üléseket is gyártó- RECARO által, a legújabb dizájn szerint tervezett ülések lettek beépítve. Az ergonomikus ülések fejtámlái bőr borítást kaptak, melyek 6 irányban állíthatók, így növelve az utasok kényelmét. Az itt található ülésekhez 12 inch érintőképernyő jár.

EVA Air
EVA Air

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

A taiwani magánlégitársaság a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítja utasainak – nem véletlenül kapja meg évről évre az 5 csillagos minősítést és a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága egyikének kijáró címet. TRIPADVISOR 2019-es ranglistáján Az Eva Air:

  • a világ 3. legjobb légitársasága
  • a Legjobb „Nagy Légitársaság Ázsiában” Top 10
  • a „Legjobb Business Osztály” Ázsiában
  • a „Legjobb Premium Economy Osztály” Ázsiában

EVA Air - Evergreen
 

 
 
KAPCSOLAT