EVA Air – Taiwan prémium légitársasága

 

Az EVA Air Taiwan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben.

A légitársaság 62 célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Taipeiben van, fő repülőtere a taiwani Taouyuan repülőtér, mely Taiwan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról – az EVAAIR a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága.

A légitársaság 78 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus Boeing 777 és az Airbus 330.

EVA Air
EVA Air

EVA AIR: A délkelet-ázsiai nyaralások kedvelt utaztatója

Az EVA Air magyar utazók számára legfontosabb útvonala Bécs – Bangkok – Taipei járat. A járatok hetente négyszer -közlekednek-kedd, szerda, péntek és szombat, és minkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban, így sok magyar utazó használja a légitársaságot, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, mely hosszú ideje az ázsiai utazások legkedveltebb célpontja.

Az EVA Air 5 csillagos légitársaság járataival nagyon jó átszállási lehetőséget kínálnak Thaiföld kedvelt nyaralóhelyeire és Délkelet-Ázsia izgalmas városaiba, úgy mint Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Chang , Sukhothai, Chiang Mai, Phom Penh, Hanoi és Saigon.

2018. március 10-től heti 3x-hétfőn, csütörtökön és szombaton- közvetlen járatok üzemelnek BÉCS és TAIPEI között, ezzel heti 7-re emelkedik a Bécsből üzemelő járatok száma mellyel további kedvelt célállomások: Indonézia, Kambodzsa, Vietnam, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Japán érhető el.

EVA Air

A Bécs - Bangkok – Taipei járat Boeing 777-es gépekkel üzemel. A járaton 3 fedélzeti osztály található: Economy, Premium Economy és Roval Laurel class.

A klasszikus Economy osztály kényelmes üléseket és az üléstámlába épített LCD képernyőt kínál utasainak. Az utasülések mindegyike 110V-os konnektorral és USB csatlakozással van ellátva. Minden utasnak saját hozzáférése van az interaktív "Star Gallery", audio-video szórakoztató programokhoz, ahol több mint 50 film, 1000 zeneszám és 10 videójáték közül válogathatnak.

A „Premium Economy ” elnevezésű osztály gyakorlatilag egy emelt színtű Economy osztályt jelent – a hozzá kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészítve. Még kényelmesebb ülések, tágasabb lábhelyek és természetesen a fent említett „Star Gallery” szolgáltatásai várja az utasokat.

A Royal Laurel luxus kabinja a tökéletes kényelmet szolgálja pihenésnél, étkezésnél és beszélgetésnél. A tágas, formatervezett ülések 65 cm szélesek, 180 fokba, azaz vízszintesig dönthetőek és kinyitva 2 méter hosszúak. Minden üléshez tartozik egy-egy kéznyújtásnyira elérhető saját kabátfogas, cipőtartó és praktikus tárolók a személyes dolgoknak, valamint a felszolgált ételeknek és italoknak.

EVA Air

5 csillagos minőség és kiemelt biztonság

Az ellátás mindhárom osztály esetén igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok. A taiwani magánlégitársaság a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítja utasainak – nem véletlenül kapja meg évről évre az 5 csillagos minősítést és a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága egyikének kijáró címet.

Az EVA Air alapvető értékei:

  • 5 csillagos légitársaság- SKYTRAX minősítés
  • biztonság és kényelem
  • kitűnő kiszolgálás
  • magas szintű ügyfélelégedettség
  • Star Alliance tag
  • nincs noshow fare
  • a világ 10 legbiztonságosabb légitársaság egyike

EVA Air - Evergreen

A Star Alliance a legnagyobb légitársasági szövetség melynek az EVA Air 2013 óta tagja.

 

 
 
KAPCSOLAT